Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ομοιοπαθητική

Το απόγευμα έχω ραντεβού με την ομοιοπαθητικό... αν και το περίμενα καιρό τούτο το ραντεβού, σήμερα πιστεύω ότι 'τζάμπα το κάνω, πως τίποτα δεν θα βγει..."
Το δε σφίξιμο στο στήθος άνω ποταμών... λες και ο οργανισμός μου ανθίσταται να μην πάει μη τυχόν και γίνει καλά... κι άμα γίνει καλά μετά τι θα γίνει;;;
Ειλικρινά δεν ξέρω κι εγώ τι περιμένω... δεν ξέρω πως θα πάνε τα πράγματα... θα σας ενημερώσω το βράδυ ή αύριο το πρωί... (το ελπίζω τουλάχιστον!!!)

5 σχόλια:

  1. πες μας για το πως ηταν μετα που θα πας αν γινεται...γιατι και εγω θλεω να παω αλλα δεν ξερω αν πιστευω την αποτελεσματικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχομαι οτι καλυτερο!
    θα περιμενω νεα σου!
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι εχετε καποιοι αυτο τον φοβο για τον ομοιοπαθητικο ? εγω παντως μικρη ειχα παει για φυσικες θεραπεις ακμης και ημουν πολυ ευχαριστημενη.. Με μερικες συμβουλες και καπια φυτικα χαπακια τα ξεφορτωθηκα και απο τοτε βγαζω μονο οταν θα δω περιοδο..ΟΙ γιατροι που πιστευουν στο θαυμα της φυσης απο μονο του για μενα ειναι εξεραιτικοι παντως.Και γιατι να φορτωσω τον οργανισμου με χημικα αφου μπορω και μυτικα προιοντα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου θύμισες τους Βαρβαρους του Καβάφη!

    Δε λέω κάτι...Περιμένω Σοφία μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή